IRMEX SA news

The perfect companion for all journeys. From the lively city runabout to the spacious business model and the innovative electric vehicle, the Škoda range covers everything. Find your perfect Škoda model right now

  1. Noutati
  2. Aplicaţia ŠKODA Connect LITE
01.11.2023
Noutati ŠKODA

Aplicaţia ŠKODA Connect LITE

ÎŢI FACE VIAŢA MAI UȘOARĂ

Skoda Service Connect

Te-ai gândit vreodată ce ar spune automobilul tău ŠKODA despre stilul tău de condus, dacă ar putea să vorbească? Acum poți afla. 


Descarcă noua aplicație ŠKODA Connect LITE și află informații utile despre stilul de condus, pentru a crește gradul de siguranță și a optimiza costurile. De asemenea, îți poți urmări călătoriile cu ajutorul jurnalului de bord, alături de alte funcții utile. 


Descoperă aplicația ŠKODA Connect LITE


OFERTA SPECIALA IRMEX - Beneficiezi de instalarea gratuita la IRMEX BRAILA

Detalii la 0737.600.600.


PRINCIPALELE FUNCȚII


Autovehiculul meu: Aceasta funcție îți prezintă cele mai importante informații despre automobilul tău, cum ar fi: numărul de kilometri, nivelul de combustibil, următoarele inspecții, de service, etc.

Deplasari: Monitorizează și exportă jurnalul de bord digital. Jurnalul tău digital înregistrează toate deplasările (punct de plecare, destinație, dată, oră, durată, distanță și cost combustibil).
Poți analiza stilul de condus pentru fiecare deplasare, poți afișa statisticile sau poți exporta un jurnal de bord electronic pentru o perioadă aleasă de tine.

Statistica: Stilul tău de condus este analizat pentru a maximiza eficiența în timpul deplasării. Accelerarea, obiceiurile de frânare, viteza, turația motorului și temperatura lichidului de răcire vor fi înregistrate și îți vor fi prezentate sub formă de grafic.

Provocarile mele: În meniul Provocările Mele te poți compara cu alți conducători auto de ŠKODA și poți acumula puncte și trofee în timpul deplasării. Imediat ce atingi un anumit punctaj, treci la nivelul următor și ți se activează noi provocări.

Monitorizare alimentare: Fiecare alimentare cu combustibil este înregistrată. Astfel, vei ști mereu când, unde și cât ai alimentat, cât te-a costat și care sunt cheltuielile tale lunare cu combustibilul.

Service si programari: Salvează informațiile partenerului de service ŠKODA preferat, pentru a avea acces în orice moment, la datele de contact necesare, rapid și ușor. De asemenea, în timpul deplasării, va fi afișată pe ecran o listă cu dealerii din apropiere.

Loc de parcare: Funcția Loc de Parcare îți oferă locația automobilului, prin salvarea automată a ultimei locații cunoscute a mașinii tale și afișarea acesteia pe hartă.

Asistenta: În cazul unei defecțiuni tehnice sau chiar al unui accident, poți apela direct serviciul de asistență ŠKODA.


De ce ai nevoie?

Automobil Škoda

Poți să folosești aplicația pentru automobilele Škoda produse începând cu 2008. Verifică  mai jos modelele compatibile.

Dispozitiv Data Plug

Contactează-ne pentru mai multe detalii la 0737.600.600

Telefon inteligent & aplicație

Poți descărca gratuit aplicația pentru Android sau iOS .

ID Škoda

Înregistrează-te și conectează-te cu ID-ul tău Škoda, pentru a beneficia de toate funcțiile aplicației.


ŠKODA Connect Lite: Ce ai nevoie

ŠKODA Connect Lite: Funcții

ŠKODA Connect Lite: Instalare


MODELE ŠKODA COMPATIBILE

Image

Login to the newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.